• гр. Севлиево, Божана ЕООД
  • тел. 0885510403
  • e-mail: info@bozhana.com
Магазин
Количка
Количката е празна!
Затвори
Памучни кърпи 1 бр

Памучни кърпи 1 бр

4,69 лв.
Количество:
Описание

Устойчиви памучни кърпи за омасляване и почистване.